Auto Craft quality metal parts…

Maybe some people don’t know yet but…. BBT is for a long time largest distributor from Auto Craft UK quality sheet metal parts… the best on the market today…

We get a bi weekly supply, what looks like the pictures below…

From our Headquarters we distribute Auto Craft metal all over the world, through all of our dealers… looking for the BBT dealer near you? just mail to Info@BBT4VW.com

P1020344_blog P1020345_blog P1020346_blog P1020347_blog P1020348_blog P1020349_blog P1020350_blog P1020352_blogNobody can beat the BBT Quantity, Nobody can beat the BBT Quality, Nobody can beat the BBT Service…. what are You’re waiting for? ….

6 Comments

Leave a Comment
  1. tuurlijk ook voor jongere kevers… Autocraft maakt van alles, wij pikken er het beste uit, de rest kan altijd op bestelling, wij proberen het best gemaakte plaatwerk van alle merken in ons gamma te hebben

    steeds tot uw dienst

    Bob

  2. Binnen spatborden ook verkrijgbaar?
    Ik zoek beste plaatwerk dat deftig past en gezien mijn binnen spatborden vooraan als achteraan totaal rot zijn en paar bouten zijn afgebroken van de kas en plaatwerk is redelijk rot en gezien nos niet te vinden is hier in Belgie enkel in USA te vinden binnen spatborden origineel vw. Weet nu niet of Autocraft dit maakt voor 68 kever.
    Koen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.