Construction update 2

Rain or shine, we continue building non stop! all concrete base is in the ground now, and while they dry we started the loading dock… big construction, I can’t wait to receive the first truck here, ground level inside and heated!

BBT boyz going to work in luxury style!

Next week they start with the actual assembling of the construction, so stay tuned!

3 Comments

Leave a Comment
 1. Euh… waar is da juist? Ik dacht dat er een glazen gallerij rond de grote hangar kwam waar de auto’s nu staan? Is dat daar, maar dan aan de achterkant of zo?

 2. Helaas is BBT veel meer dan enkel de auto’s, de auto’s staan nu al op hun nieuwe plek, en die blijven daar, dit is helemaal rond het nieuwe gebouw, hetzelfde gebouw word achteraan gekopieerd, en dan komt er nog is 1000 m2 voorgebouwd (waar vroeger het grasplein was) totale oppervlakte “onderdak van BBT zal dan 4200m2 zijn, het merendeel vanzelfsprekend voor de onderdelen en de distributie daarvan die tenslotte onze draaiende motor zijn en waar bijna 20 mensen dagelijks in tewerkgesteld worden. alhoewel we de auto’s zeer zeker een mooie plek zullen bezorgen…

 3. Hey, Bob!

  Amai, da zijn precies serieuze werken?!?
  Ik zal binnenkort nog eens ne goeien dag komen zeggen, want dat is ondertussen weeral héél lang geleden!

  Groetjes en nog veel succes verder met de nieuwe bouw!

  Peter Goetschalckx (ex-jobstudentje!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *